KONYA / KARATAY - Karatay Ali Ulvi Kurucu Anadolu İmam Hatip Lisesi

İNSANCA PEK İNSANCA (ÖĞRENCE)

Bu yıl üçüncü yılını dolduracak olan, İNSANCA PEK İNSANCA projeler serisi tüm eğitim kademelerinde 50 den fazla paydaş okulla birlikte ÖĞRENCE adı altında faaliyetlerine başladı.

Kocaeli Hasan Tahsin Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Selçuk Eleser'in kuruculuğunu yaptığı 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim öğretim yıllarında hem Ulusal Kalite Etiketi hem de Avrupa Kalite Etiketine layık görülen ilk yılında sosyal sorumluluk, toplum hizmeti, ikinci yılında teknolojik entegrasyon konularını işleyen İNSANCA PEK İNSANCA projesinin 2021-2022 yılında hedefi ise "ÖĞRENCE" adı altında yeni ve güncel öğrenme yaklaşımlarını okul öncesi düzeyden başlayarak ilkokul, ortaokul, lise düzeylerinde derslerde öğrencilerle birlikte uygulamak olacaktır.

Okulumuz Felsefe öğretmeni Bedia TAŞCI tarafından 11.sınıf öğrencilerimizle birlikte yürütülecek olan İNSANCA PEK İNSANCA (ÖĞRENCE) adlı projemizde hedefimiz çocuklarımızın özgür ve eleştirel düşünebilen, toplumsal ve insani değerlere sahip, çevreye duyarlı, iletişim becerileri güçlü, kendini ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır.

09-11-202109-11-2021

Yayın: 09.11.2021 - Güncelleme: 09.11.2021 21:44 - Görüntülenme: 2488